fbpx

pár- és családterápia, mediáció, tanácsadás, önismeret

A lelki egészség Számodra is
elérhető és megszerezhető

Egyéni rendszerszemléletű terápia, Tanácsadás

Gyász, Szorongás, Depresszió, Magány?


ONLINE éS SZEMÉLYESEN IS

Történetem számokban

0

óra sajátélmény

0

év aktív önismereti munka

0

órában segítettem

0

megjelent cikk

0

házasság

Depresszió? Szorongás? Gyász? Magány?

A kiegyensúlyozott EGÉSZséges, élet és kapcsolatok nem a szerencsén múlnak, hanem ezekért aktívan tehetünk.

Életed kérdéseire te tudod a legjobb válaszokat és abban segítelek, hogy a legjobb válaszokat találjuk meg együtt.

Személyre szabott szakmai segítséget nyújtok szigorú etikai és szakmai keretek között immár országosan.  Sajnos a legtöbben, akkor jelentkeznek, amikor már “ég az ház”.

Előzd meg a nagyobb bajt és vedd kezedbe az irányítást még ma. Használd ki, hogy online, gyorsan már otthonról is elérhető a szakmai segítség.

A rendszerszemléletű terápia az egyént a kapcsolataival együtt tekinti, hiszen azoktól ha akarjuk, ha nem, de elválaszthatatlanok vagyunk. 

Nem keresünk okokat és felelősöket, hanem azt nézzük meg, hogy a jelen és múlt kapcsolatai miként járultak hozzá a kialakult helyzethez. 

Az egyéni “tanácsadás” , rendszerszemléletű egyéni terápia segít megérteni önmagadat és a másikat, hogy  képes légy te is megoldani a problémákat, a saját erőforrásaidat használva oldd meg a kihívásokat. 

Magas szakmai színvonalon nyújtok rendszerszemléletű egyéni terápiát szupervízió mellett, és mentálhigiénés tanácsadást Budapesten és online világszerte.  

A mentálhigiénés szemlélet pedig lehetővé teszi, hogy a klienst teljes valójában tekintsük, az ő szellemi, spirituális, biológiai és társadalmi viszonyaival együtt egy elfogadó és biztonságos segítői kapcsolatban. 

párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás

Ahol találkozhattál velem

Cikkeim

Harc a depresszió ellen

A köznyelvben gyakran használjuk a depresszió kifejezést. Otthon maradva, elszakítva a megszokott rutinoktól, a fontos családtagoktól mindez komoly lelki terhet jelenthet. Természetes, ha nem minden napunk alakul a legjobban, és olykor levertebbek vagyunk az átlagosnál, viszont ettől még nem vagyunk depressziósak. Önmagunk diagnosztizálása veszélyes lehet, gyanú esetén érdemesebb szakember segítségét kérni. A depressziónak van egy köznapi és egy hivatalos meghatározása is. Szakmai meghatározás szerint a Betegségek Nemzetközi Osztályozása (továbbá BNO) a következő tünettannal párosítja: hangulat- és energiacsökkenés,
érdektelenség, az örömre való képesség hiánya, fáradékonyság, a mindennapi
tevékenységek elsivárosodása…

EGÉSZséges Élet: Boldogság, Stressz, Új Szemüveg

Mit is nevezünk lelki egészségnek? Egy baráti beszélgetésben azt mondanánk: amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez pedig akkor lehetséges, ha vannak céljaink, ha
magunkkal és másokkal is békében élünk, fontosak vagyunk valakinek és képesek vagyunk pihenni, feltöltődni. Ezzel foglalkozik a mentálhigiéné, amely szó szerinti jelentésében a lélek vagy lelki egészség védelme, karbantartása. Ennek mentén haladva nézzük meg: mire is van szükségünk a boldog élethez?
Az élettel való elégedettség, régi nevén boldogság. A pénz nem boldogít. Ezt onnan tudjuk, hogy a kutatások alapján nem azok a legboldogabbak, akik gazdagok. A legboldogabb emberek, akiknek jók a kapcsolataik, barátaik és rendezettek a családi viszonyaik. Ebből következik, hogy segítik egymást, és ez szintén hozzátartozik az élettel való elégedettséghez. Bár kétségtelen, hogy vannak külső tényezők, amire csekélyebb ráhatásunk van. Folytatás..

depresszió
párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás

Ne várd meg,  hogy még több nehézség legyen az életedben, ne várj a még nagyobb konfliktusra. Mindezt könnyebb megelőzni. Most ezt a saját kanapédról megteheted, ha online szakmai segítséget kérsz. Ha pedig személyesen szeretnél dolgozni önmagadért, akkor találkozzunk Budapest belvárosában. 

Sok éve vezetek önismereti csoportokat, egyéni mentálhigiénés tanácsadást, család- és párterápiát. A kitartás, bátorság és befektetett munka egyenes út a sikeres és kiegyensúlyozott, békés élethez, hiszen a lelki egészség nem a véletlen műve, hanem ezeknek aktív alakítói vagyunk vagy azokká válhatunk. Igyekszem én is azzá válni. 

Saját magam is legalább 500 órát töltöttem el önismereti, önsegítő csoportokban és tréningeken, s ez a szám csak tovább fog nőni. Több mint 400 óra (több, mint 6 év) sajátélményből tudom, hogy milyen a kliens oldalán ülni. Tudom jól, hogy sokszor nehéz és fáradtságos. Azt is tudom, hogy megérte minden perc, óra és év. 

Munkámat a Magyar Családterápiás Egyesület szakmai és etikai keretei között végzem.

online párterápia, párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás
Fordulj hozzám bizalommal, ha:
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

ORSZÁGOSAN  ONLINE,  BUDAPESTEN SZEMÉLYESEN

0 %

diszkréció

0 %

szakmaiság

0 %

varázslat

Jelentkezem

previous arrow
next arrow
Slider