fbpx

pár- és családterápia, mediáció, tanácsadás, önismeret

A boldog párkapcsolat
nem A véletlen kérdése,
ezért Te is tehetsz

Párkapcsolati problémák, Házassági krízisek, Megcsalás, Gyereknevelési nehézségek, Párterápia, Konfliktuskezelés, Családterápia, Vitarendezés

ONLINE éS SZEMÉLYESEN IS

Történetem számokban

0

óra sajátélmény

0

év aktív önismereti munka

0

órában segítettem

0

megjelent cikk

0

házasság

Elérhető számodra is a kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat, hiszen ez nem a szerencsén múlik, hanem aktívan tehetsz érte te is.  Segítek.

 

Sajnos a legtöbben, akkor jelentkeznek, amikor már “ég az ház”. Előzd meg a nagyobb bajt és vedd kezedbe az irányítást. Használd ki, hogy online kedvező áron már otthonról is elérhető a hiteles és profi szakmai segítség. Ha már nem segítenek a megmondó emberek és eleged van a varázslókból, akkor írj nekem vagy hívj bátran. 

A pár – és családterápia segít, hogy megtanuld megérteni önmagad és a másikat, képesek legyetek közösen megoldani a problémákat, jobban tudjatok kommunikálni, a saját erőforrásaitokat használva oldjátok meg a nehézségeket, kielégítő és kiegyensúlyozott szexuális életet éljetek, és azt, hogy a vitát nézeteltéréseitek tisztázására és ne veszekedésre használjátok. A párterápia nagyszerű eszköz azoknak is, akik a házasságra készülnek vagy épp a gyerekvállalás kihívásai előtt állnak és szeretnének ezen életeseményekre kellően felkészülni.

Magas szakmai színvonalon nyújtok online és személyes rendszerszemléletű pár- és családterápiás szolgáltatást és mediációt rendszeres szupervízió mellett.

A pár – és családterápia lehetővé teszi a pár tagjai számára, hogy biztonságban ki tudják fejezni gondolataikat, érzéseiket, megértve és elfogadva a másik nézőpontját és igényeit. A pár vagy család erősségeire építünk, közösen dolgozva az életükben és kapcsolataikban történő változásokért. Nem keresünk okokat és felelősöket, hanem azt keressünk meg, hogy miként járult hozzá a család minden tagja a kialakult helyzethez. 

A mediációs vagy konfliktuskezelési technikákkal pedig egy jól körüljárható konfliktus vagy vita feloldásában működök közre, mint semleges mediátor/közvetítő.

Találkozzunk online vagy személyesen mihamarabb, hogy elkerüljétek a még több nehézséget, ne legyen szükség a “tűzoltásra”.


párterápia párterapeuta családterápia párkapcsolati terápia mediáció mediátor
párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás
párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás

Ahol találkozhattál velem

Cikkeim

Tisztellek, Mert Meghallgatlak – Valódi Együttműködés A Párkapcsolatban

Tisztelet, kérés, meghallgatás – ezen kifejezések talán minden ember számára egy kicsit mást jelentenek, viszont kultúránként, országonként is van általánosan megfogalmazható, mindenki számára jól érhető nyelvezete annak a fajta kommunikációnak, ahol a felek számára a kapcsolódás, együttélés kényelmes és kiegyensúlyozott lehet. Sokszor nem is gondolnánk, hogy mennyire egyszerű és apró figyelmességek szükségesek ahhoz, hogy a másik tisztelve, szeretve, megbecsülve érezze magát. Mindez igaz a munkahelyi, baráti és párkapcsolati kommunikációra is. Ennek a nulladik lépése a hallgatás – vagy még inkább a meghallgatás. Először meg kell értenünk, hogy mit szeretne a másik fél mondani.
Ehhez végig kell hallgatnunk…

Konfliktuskezelés, Avagy Mi Van A Mélyben

Sokszor nem is értjük, mi történik velünk egy vitában, vagy miről is szól valójában a kommunikációnk. Olyan, mintha a fejünkben valami más oka lenne a konfliktusainknak, mint amiről azok valójában szólnak. Ha megfogalmazódtak már bennünk ezek a gondolatok, akkor jó ha tudjuk: igazunk van; valamit elkezdtünk megérezni a lényegből. A felszín alatt, ilyen-olyan konfliktusaink mélyén érzelmek, szükségletek és vágyak lapulnak. A „hol voltál már megint ilyen sokáig” típusú mondat például leginkább azt jelenti, hogy „hogy aggódtam érted, hiányoztál, nagyon vártalak, egyedül érzem magam”. Természetes, hogy ha számonkéréssel, agresszióval van tele a mondanivalónk, akkor nem fogjuk tudni átadni a valódi üzenetet a másik számára. Sőt – minden egyes bántás, félreértés, vagy nem megfelelően kommunikált érzelem egy-egy tégla a kettőnk között épülő falban.
Folytatás..
párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás

Ne várd meg,  hogy még több nehézség legyen az életedben, ne várj a még nagyobb konfliktusra. Mindezt könnyebb megelőzni. Most ezt a saját kanapédról megteheted, ha online szakmai segítséget kérsz és nem kell, hogy megvárd amíg “leég a ház”.

Sok éve vezetek önismereti csoportokat, egyéni mentálhigiénés tanácsadást, család- és párterápiát. A mediáció eszközeivel is abban akarok segíteni, hogy jobbak legyenek a kapcsolataink, kevesebb konfliktussal és jobb kommunikációval. A kitartás, bátorság és befektetett munka egyenes út a sikeres kapcsolatokhoz, hiszen a kapcsolatok, barátságok, házasságok nem a véletlen művei, hanem ezeknek aktív alakítói vagyunk vagy azokká válhatunk. Igyekszem én is azzá válni.

Saját magam is legalább 500 órát töltöttem el önismereti, önsegítő csoportokban és tréningeken, s ez a szám csak tovább fog nőni. Több mint 400 óra (több, mint 6 év) sajátélményből tudom, hogy milyen a kliens oldalán ülni. Tudom jól, hogy sokszor nehéz és fáradtságos. Azt is tudom, hogy megérte minden perc, óra és év. Munkámat a Magyar Családterápiás Egyesület szakmai és etikai keretei között végzem.

online párterápia, párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás
párkapcsolati terápia ,párterápia, családterápia, párkapcsolati problémák, tanácsadás
Fordulj hozzám bizalommal, ha:

VILÁGSZERTE ONLINE,  BUDAPESTEN SZEMÉLYESEN

Ismerj meg kötetlenül telefonon is

 

Jelentkezem konzultációra, párterápiára, családterápiára