A boldog párkapcsolat

nem a véletlen kérdése,

ezért te is tehetsz

Párkapcsolati problémák, házassági krízisek, megcsalás gyereknevelési nehézségek,
párterápia, konfliktuskezelés, családterápia, vitarendezés, kommunikációs nehézségek

óra saját élmény

év aktív önismereti munka

óra segítségnyújtás

l

megjelent cikk

[

házasság

“Abban hiszek, hogy te is lehetsz életed szakértője, hiszen a megoldás benned van. Segítek megtalálni!”

Dobrai Zoltán

Elérhető számodra is a kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat, hiszen ez nem a szerencsén múlik, hanem aktívan tehetsz érte te is. A szakszerű segítség már online is elérhető.

Sajnos a legtöbben, akkor jelentkeznek, amikor már “ég az ház”. Előzd meg a nagyobb bajt és vedd kezedbe az irányítást. Segíthet a párterápia. Használd ki, hogy online kedvező áron már otthonról is elérhető a hiteles és profi szakmai segítség. Ha már nem segítenek a megmondó emberek és eleged van a varázslókból, akkor írj nekem vagy hívj bátran.

A párterápia – és családterápia segít, hogy megtanuld megérteni önmagad és a másikat, képesek legyetek közösen megoldani a problémákat, jobban tudjatok kommunikálni, a saját erőforrásaitokat használva oldjátok meg a nehézségeket, kielégítő és kiegyensúlyozott szexuális életet éljetek, és azt, hogy a vitát nézeteltéréseitek tisztázására és ne veszekedésre használjátok.

A párterápia nagyszerű eszköz azoknak is, akik a házasságra készülnek vagy épp a gyerekvállalás kihívásai előtt állnak és szeretnének ezen életeseményekre kellően felkészülni.

Magas szakmai színvonalon nyújtok online és személyes rendszerszemléletű pár- és családterápiás szolgáltatást és mediációt rendszeres szupervízió mellett. A párterápia és családterápia lehetővé teszi a pár tagjai számára, hogy biztonságban ki tudják fejezni gondolataikat, érzéseiket, megértve és elfogadva a másik nézőpontját és igényeit.

A pár vagy család erősségeire építünk, közösen dolgozva az életükben és kapcsolataikban történő változásokért. Nem keresünk okokat és felelősöket, hanem azt keressünk meg, hogy miként járult hozzá a család minden tagja a kialakult helyzethez. A mediációs vagy konfliktuskezelési technikákkal pedig egy jól körüljárható konfliktus vagy vita feloldásában működök közre, mint semleges mediátor/közvetítő. Találkozzunk online vagy személyesen mihamarabb, hogy elkerüljétek a még több nehézséget, ne legyen szükség a “tűzoltásra”.

  • számít neked a szakmaiság és hozzáértő szakemberrel szeretnél dolgozni
  • kész vagy munkát áldozni a kapcsolatotok fejlődésedért
  • olyan segítőt keresel, aki tudja, milyen a kliens oldalán ülni
  • szeretnéd, hogy te légy életed szakértője és te irányítsd az eseményeket
  • fontos számodra a diszkréció és a bizalmi kapcsolat
  • boldog és kiegyensúlyozott szeretetteljes párkapcsolatra vágysz
  • szeretnéd, hogy újra egymásra találjatok és egymás valódi társai legyetek
  • nyitott vagy egy kötelezettségektől mentes ingyenes online találkozásra
  • élni szeretnél a pénz visszafizetési garanciával

Családi Állapot Leltár

Family Status Inventory (MSI, Weiss, RL, Cerreto, MC, 1973)

Annak érdekében, hogy elképzelésünk legyen az Ön házassága állapotáról, kérjük, jelölje meg, igaz vagy hamis-e az alábbi 14 állítás az Ön esetében.

Kérjük, minden állításra reagáljon.

Az ’Igaz’ tételeknél jelölje meg a naptári évet, amióta az állítás igaz.

A kutatások szerint a klienseknek praktikus megoldást jelentenek az online konzultációs szolgáltatások.

(BARAK, HEN, BONIEL-NISSIM, & SHAPIRA, 2008) (ANDREWS ET AL., 2018)

· Rendelkezésére áll az online konzultáció, párterápia, ha lakóhelyén magyar nyelvű szakember nehezen elérhető

· vagy egyszerűen szeretne otthona kényelméből segítséget kapni.

· Sok kliensünk számára jelent ez ideális megoldást, akik szerte az országból

· vagy a világ számos országából vesznek részt a segítő online konzultációkon.

Az online tanácsadás a következő előnyöket is kínálja:

– Az otthona kényelméből és biztonságából vehet részt a folyamatban. Nincsenek földrajzi korlátok.

– Gyerekek mellett is egyszerűbben kivitelezhető az online konzultáció.

– Rugalmasabban egyeztethetők az időpontok. Kora reggel és akár este is.

– Kutatásokból tudjuk, hogy az online konzultáció ugyanolyan hatékonysággal működik, mint annak hagyományos formája.

– A folyamatot segítő anyagok, otthoni feladatok szintén hozzáférhetők.

– Az online terápia költséghatékonyabb a hagyományos ‘szemtől-szembeni’ formánál. Időt is spórol, hiszen nincs szükség utazásra, parkolásara stb.

Az online munka korlátai:

– Bizonyos típusú és súlyosságú problémák kezelésére az online tanácsadás nem alkalmas. Ilyen esetekben segítünk a legmegfelelőbb szaksegítség megtalálásában.

Dobrai Zoltán

Pár- és Családterápia, Mediáció, Egyéni konzultácó

Ismerj meg jobban

Dobrai Zoltán mediátor, mentálhigiénés szakember, pár-és családterapeuta jelölt vagyok, képzésben lévő pszichodráma asszisztens. Tizenegy éve kezdtem aktívabban az önismeret útjára lépni. Az ember működése mindig is foglalkoztatott.

Teológiát, pedagógiát tanultam és eközben dolgoztam hátrányos helyzetű gyerekekkel és idősekkel is. Több alkalommal tapasztalatot gyűjthettem a német szociális hálózat erősségeiről és hiányosságairól.

Kilenc éve kezdődött életem legjobb befektetése. A saját fejlődésemre szánt idő, fáradtság és pénz azóta is folyamatosan megtérül. Pszichodráma csoportok, továbbképzések, tréningek, egyéni terápia… Tapasztalataimat kamatoztathattam oktatóként is. Kora gyermekkori intervencióban dolgozó szakemberek számára fejlesztett továbbképzések tréneri feladatait láttam el. Módszertani fejlesztéssel és szekunder kutatásokkal foglalkoztam, ahol fókuszban a családok, fiatalok és párkeresők voltak. 2020 végétől pedig már vállalkozásokat is segítek a fejlődésben. Gyógyító tevékenységet nem végzek

Pap Éva

Pszichológiai tanácsadás, Pár- és Családterápia

Ismerj meg jobban

Pap Éva vagyok, végzettségem szerint okleveles pszichológus, közgazdász, család és párterterapeuta, MBCT tanár, klinikai szakpszichológus jelölt és sématerapeuta jelölt.

Tapasztalataimat látszólag nagyon különböző területeken szereztem és gyarapítom. Dolgozom magánrendelés keretében egyéni kérdésekkel, vezetőkkel, párokkal és családokkal, dolgozom hospice osztályon az élettől elköszönőkkel, családjaikkal és az őket támogatókkal, és dolgozom a gyermekvédelmi szakellátásban érintett családokkal, családból kiemelt gyerekekkel és az őket nevelő felnőttekkel.

Minden terület közös nevezője az ember és a rendszer vagy rendszerek, amelynek elidegeníthetetlen része a változtatás lehetősége is, ezért még a legnehezebb helyzetekben sem vagyunk teljesen kiszolgáltatottak. Munkámat leginkább meghatározó és segítő elméleti keretet a családterápiás rendszerszemlélet, Jeffrey Young sématerápiás megközelítése, a Mindfulness elméleti háttere és Yalom egzisztenciális pszichoterápiás irányzata adja.

Keresztes-Takács Tímea

Szociálpedagógus, viselkedéselemző

Ismerj meg jobban

Keresztes-Takács Tímea vagyok:

szociálpedagógus, viselkedéselemző, képzésben lévő családterapeuta és mentálhigiénés szakember. Márai Sándorhoz hasonlóan vallom, hogy „Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” Saját önismeretemre csoportban, pszichodrámában, csoportos- és egyéni szupervízióban, pszichológiai tanácsadásban tettem szert, és minden egyes felismerésem kicsit -vagy jobban- megváltoztatta az életem. Azt az élményt szeretném átadni a hozzám fordulóknak, hogy önmagunk mélyebb megismerése nem csak kemény, olykor fájdalmas munka, de békével, megértéssel, önszeretettel, s olykor még nevetéssel is járó utazás.

Szeretettel várom azok megkeresését, akik egyéni, párkapcsolati vagy más családi elakadásaikat szeretnék megdolgozni, vagy jobban szeretnék érteni saját belső működésüket.

Ilka András

Pszichológiai tanácsadás, Pár- és Családterápia

Ismerj meg jobban
Amiben segítek: 
függőség 
alkohol
társfüggőség
szerencsejáték
marihuána
határproblémák
leválás a szülőkről
bizonytalanság a szülői szerepekben
kommunikációs problémák a párkapcsolatban
elköteleződés

Ahol találkozhattál velem

Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item

Ingyenes családfa feldolgozó csomag

Otthon is elvégezhető önismereti kurzus